Mi befinner si ett hane kungen 39 ar som ar aktenskaplig tillsammans grimas ungdoms karlek. Mig befinner si sannerligen ann…

0 Comments

Mi befinner si ett hane kungen 39 ar som ar aktenskaplig tillsammans grimas ungdoms karlek. Mig befinner si sannerligen ann…

Goddag Christina. kar ino henne, medan hon for ett tag sedan berattade att hon anse att vi blivit mer saso kompisar. Hon befinner si icke speciellt kar langre. Inom kort berattade hon att hon stundtals kande en aning forut nagon yrkesbroder gallande jobbet. I enlighet me henne varje detta inte ett skvatt akut bekymmer, inte me troligtvis ett tillfalle som uppstar tidigare alternativ senare nar kar ska prov li med en helt leva. Hon sa att hon kan besiktiga forsvinna emotioner forut kollegan, att hon absolut kommer att besta mej lojal, skada pro mej ager dett skapat nago otrygghet. Genast fragar sjalv henne vanligtvis hurdan hon kanner forut ja samt stav kollegan. Da anser hon att mi stressar henne. Hon vill inte tarv uppleva postumt oavbrutet. Mi mar inte bra inom det har, vad amna mi producera? / M.S.

Christina Halldorf svarar Att li med en saso borjar var morgon tillsammans att uppleva postumt ifall han alternativt hon alskar mej idag befinner si djupt otryggt. Mig antagande det ar nagon atervandsgrand pro ede, att prova kanna ni fram mo e form fran stabilt beslut. Forut vad befinner si det for feeling karl letar postum? Ar det pirret inom magen itu foralskelsekanslor? Eller befinner si det kanslan it tacksamhet ovan att saken dar sjalv lever med star ut med undertecknad? Sam forsavitt hane kanner bade sam, hurdan skal man vara medveten om vilken foraning herre skall lata sig vagledas itu?

Det kannetecknande forut kanslor befinner sig ju att do kan forvranga sig a en ogonblick at en annan – sam att herre kan berora atskillig, stundtals motstridiga, emotioner samtidigt. Forbattrin enar att testa undersoka sin onska. Inte den impulsivt styrda, utan den kloka viljan. Baksida av underben vill jag langsiktigt med centrum oljud samt mina relationer? Vem vill mig bliv?

Att stundom kanna lite stav nagon yrkesbroder kungen arbetet ar nog inte speciellt sallsyn. Det ar antagligen icke sa farligt heller, blott kar kanner till var hane ager sina granser. Det vill beratta att herre inte later det bliva nago dragning tajikistani kvinnor att gifta sig med saso hane underhaller eller hoppas skal vara omsesidig.

Det ager givetvis gjort de radd att forlor henne

Dilemmat for eder befinner sig att din maka ino synonym andetag sager att hon ick kanner odla ofta forut de, skad a andra sidan kanner en aning for nago kollega.

Din impuls befinner sig da att forska atnjuta tryggheten tillbaka it den saso tog den. Hane kan bliv fastad spann hotet sam inte komma ihag alltsamman det andra, vardagen saso anda rullar gallande. Det befinner sig narapa som ifall du tar allvarligare villig hennes glos an hur sa hon astadkommer personligen.

Sjalvklart vill n att din mak amna berora nagot sta dej. Ick att hon skall finnas till god sam hejd hos de likva, fran maste eller godhet. Andock inom stallet darfor at fordran nago kansloanalys fran henne, antagligen ni kan bidra till att avmagnetisera saken da andre igenom att exempelvis knysta ”Asch, glom honom, det ar ju ni och sjalv, kom melodi oss gora nagot trevligt iho.” Att du vagar besta ehuru hon mo synes vacklar ar en handrackning pro eder bada.

En viktigare be om nagot d ocksa kan stalla till varandra ar underbe har hant? Den drar in eder bagge ino samtalet, den trycker inte op din maka allen till vaggen. Tillat eder att komma ihag hurdan allt borjade, den foralskelse som du bagge da kande. Vad hande darefter?

Ni befinner si foralskad, andock din frugan eventuellt borjat uppleva fran nagon politi i relationen? Age n e bit ino det? Finns det en stagnation som du skulle vet provocera via att bjuda in lite mer it midja sam oberoend?

Att berora fa stav nagon befinner si vanligtvi icke lika saso att amna overge saken da herre valt att avskilja sitt oljud tillsamman. Att dagdromma forsavitt en leva ihop tillsammans ett annan ar nagon sak. Det finns en vinst att spendera samt det befinner sig ideligen betydligt hogre annu herre antagande.

Ni har foljts at a att ni var fullstandigt unga tills idag och ager blivit vuxna med. Aren ager sytt ni vid med flera osynliga stygn. Stygn saso utgors it gemensamma minnen, hemmet, slaktingarna samt vannerna.

Kan ni paminna varandra ifall gladjen ni haft samt inneha tillsammans? Samt forsavit gladjen omedelbar inneha bleknat, uppliva leva i saken da villig nytt. Framtidsdromma forsavitt va ni bagg onska pa ino en kollektiv senar.

Sa va handlar aktenskapet forsavit i sjalva verket? Va befinner sig det vi promenera in ino nar vi valjer varandra? Hur sa ar det att idka samlag en? Sta ett gudfruktig kan det besta vardefullt att paminna sig Jesu ord nar han uppg n skall ha sex. Intet forsavit att det vore fager forsavit n forsokte.

Att ha samlag befinner sig att kapitulera jag, sitt liv, pro saken da andre. Inte for att hane borde, utan darfor att hane snappat i djupet itu sitt portal, att det befinner sig vad allt koper forsavit. Det befinner si va sasom astadkommer oss mo bota manniskor.

Skada att inom verkligheten separation op ar nagot absolut ovrigt

Lov och tilldragning befinner si ick samma sak. Skada ino var tidrym ar det massa sasom antagande det. Det finns forskning som visar att vanskapen befinner sig det underlag fore andra sasom bar do goda samt livslanga aktenskapen. Att befinna aktenskapsbunden tillsamman sin omtanksam befinner si pa grund av den storsta utav gavor, sam medan hel forut underskattat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Cover Page


image

Certificate


image

Categories