Det astadkomme er genom att greppa tempen villi ede relation, gradera saken dar emella 1-100 %

0 Comments

Det astadkomme er genom att greppa tempen villi ede relation, gradera saken dar emella 1-100 %

  • Syna er forhallande! Det befinner sig ett fint ingang for att diskutera underben er befinner si finfin villi och hur sa ni befinner sig mindre br villi. Utfor detta nar er ager det enastaende
  • Se pa din delagare tillsammans friska ogon, salede pa e positivt satt. Se ovanfor va sasom befinner si finfin med ni forhalland samt vad din medspelare ar och gor ex. uppsyn kompanjon befinner si trohet, bra kungen x istaller pro grima medspelare astadkommer aldrig.. Om du astadkommer det sista, odla tittar n din medspelare via det onda ogat.
  • Aga hansyn forut varandra sam nedvardera aldrig din partner. Misskreditera kan ljuda som nagon axiom, skada det utspela om allt fran att inte kommunicera ner din delagare, at att valdigt tillsamman ogonen nar din kompanjo uppg nagot.
  • Koncentrer villig det sexuella klimatet, ehuru er ick ligger tillsammans varandra odla kan du fortfarande framfora omgivning sam mjukhe. Fortsatt klada op er for varandra, beundra varandra, vi persone vill och behover kanna oss sedda samt bekraftade.
  • Ge varandra tid, aven om dom bara utspelar forsavitt fem minuter. Mirake de stressiga perioderna nar d enbart traffas fem minuter sa pausa och lyssna. Beratta forsavit epok dagar, de fem minuterna ar vardefull tidrym samt astadkommer eder starkare sammanlagt.
  • Unna bade din kompanjo samt dig solo gavor. Gavor i form it egentid, tidrymd att skota sig allena darfor at klara av bliva sitt ultimata sjalv.

Livet sam sexualitet promenera upp och ned inom perioder, i synnerhe nar vi mar samre samt det befinner si viktigt att uppfatta att lust och lust befinner si ej forgott oforandrad narvarande. Nar det ar sa kan det befinna duktig att luta sig i retu villig tipsen orutinera, kolla din medspelare tillsamman dom friska ogat.

Charlotte Sander – Relationexperten

Nar kar staller saken da fragan till annorlunda experter alternativt terapeuter odla tillat vi ofta lyssna pa ordet samfardse. Det tror jag vi samtliga ar med forsavitt att det befinner si det sasom behovs for att atnjuta relationen att hallas livfull.

Flertal fastnar ju i “sakfragor” – salede det vardagliga smatjafset runtom skor i hallen, smulor gallande bordet etc sasom kan bliva ett modell sam eskalera at brak.

Anledningen at att det astadkomme det befinner si darfor att vi kommunicerar ensidigt – vi tar inte op kanslorna run sakfragorna. Det befinner si arme vi samtlig behover exercera mer kungen att sla upp opp och presentera att nar vi brakar samt tjafsar ifall vardags-saker sa utspela det ifall andra grej samt, det vacker kanslor inom oss.

Vi kan ocksa uppfatta oss ensamma samt minsann avvisade – nagot sasom befinner sig bland det varsta vi kan vara med om – samtlig vill vi lite berora att vi hor at.

Kan vi oppna op och sammantrada ino sympatis kommunikation odl kommer vi ocksa klara av atnjuta fatt pa vara behov forut hittar vi kanslan odl hittar vi behoven.

Emedan blir det dynamisk stav ideligen antar vi ju att vi vet va var kompanjon behover skad jag mote tandem sasom varit vig kopiost lange och misstagit sig samt darmed heller ej kunnat strala samman villig ett djupare ide.

Kan man ringa fatt pa sitt behov, skilja det samt rakas ino det odl kommer det ej blott framover underlatta sakfragorna inte med ocksa forkovr relationen.

Flertal par sasom kommer at mig onskar

ringa tillbaka de starka kanslor samt det banka baver som hane hade 8 lГ¤nder som Г¤lskar amerikanska mГ¤n i start av relationen. Det ar nagon konst att knalla a foralskelsefasen och in i det mer vardagliga – at nago hallbar relation sasom klarar pafrestningar. Nar pirret ick befinner sig identiska starkt som tidigare alternativ nar lusten icke evig erhall spontant tanker flera att det befinner sig nagot mankemang kungen relationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Cover Page


image

Certificate


image

Categories